Перейти до основного вмісту

    Шановні батьки! Дуже дякую за активну громадську позицію щодо контролю за виконанням правил дорожнього руху. Тільки разом ми можемо забезпечити безпеку наших учнів дорогою до школи. Як директор провела відповідну роботу з працівниками гімназії, які їздять на роботу на власних авто. Закликаю усіх бути уважними і  не використовувати особистий транспорт для підвозу дітей впритул до центрального входу в гімназію.


         Знову починається хвиля захворювань серед учнів і вчителів. Знову змушена звернути Вашу увагу на дотримання безпечного режиму в умовах адаптивного карантину. 27 учнів сьогодні пришло без масок. В одні двері ранком входить близько 1400 учнів  плюс 70-80 вчителів.  У мене закінчились маски, які надавали батьки за власним бажанням... Повторюю: ми прагнемо максимально зберегти очний освітній процес. Але якщо ми і наші діти будуть нехтувати елементарними правилами (ходити без маски, нехтувати правилами гігієни) захворіємо усі і вийдемо на дистанційку.  Прошу ЗАБЕЗПЕЧИТИ УЧНІВ МАСКАМИ, провести роз'яснювальні бесіди і дотримуватись принципів соціальної відповідальності ( але розумію, що іноді висока температура може неочікувано з'являтися під час освітнього процесу, бо хвороба має інкубаційний період і не попереджає про себе) Період, на який закривається клас, може бути змінений з 14 днів на інші терміни ( очікуємо зміни  нормативних документів).


            Інформую Вас, що з учнями проходять навчання з цивільного захисту ( без паніки і нервовості, доброзичливо...з метою опрацювання навичок швидкого збору та ознайомлення із запасними виходами). 

             Оперативно, щотижня, на сайті гімназії опубліковується меню харчування в їдальні. Прошу проводити бесіди щодо популярізації  здорового харчування ( у напоях зменшено кількість цукру, а у стравах солі,  збільшено кількість м'яса, овочів та фруктів). Буду намагатись анонсувати нові страви, які з'являються в меню з метою заохочення учнів скоштувати щось нове. Діти досить консервативні, Ваша допомога  як авторитетних батьків у справі популярізації здорового харчування  нам дуже потрібна. 

          Також прошу повідомити класних керівників  до 20.02.2022 про братів та сестер  наших учнів, які бажають стати першокласниками з 01.09.2022 року з метою перспективного планування мережі .

       


Популярні дописи з цього блогу

 Шановні батьки! Дякую БФ НАШІ ДІТИ - УЧНІ ГІМНАЗІЇ №179 БО за співпрацю і допомогу! - 459 968,54 РАЗОМ ВИТРАТИ ЗА ПЕРІОД з 01.03.23 – 31.01.24     -30068,90 ЗАСОБИ ГОСПОДАРСЬКІ ДЛЯ МИТТЯ І ЧИЩЕННЯ -12960 Оплата за хімію для миття посуду гімназії №179 -6885 Оплата за миюч i засоби для Г i мназ i ї №179 -1224 Оплата за сан/г i г i єн зас i б для гімназії 179 -8999,9 Оплата за кл i н i нгов i послуги для Г i мназ i ї 179 (чистка стільців та диванів б/у)     -106561,00 ПРИДБАННЯ -1216 Оплата за акустичну систему для гімназії 179 -24844 Оплата за колонки та кабел i до них для Г i мназ i ї 179 -15000 Оплата за рад i осистему цифрова для Г i мназ i ї 179 -5217 Оплата за м'яке скло для Г i мназ i ї
 Відбулось засідання Батьківської Ради гімназії, Фонду "Наші діти - учні гімназії №179", Наглядової Ради Фонду.   Відзвітували  Директор гімназії ІРИНА ЛЬВІВНА Бухгалтер БФ гімназії  Марія Кржешевська Голова БФ гімназії Присяжна Лілія Також були присутні Зам директора Алла Вікторівна Наталія Іванівна Світлана Дмитрівна Завідувач господарством гімназії Олександр Павлович  Голова БК гімназії Олена Головльова разом з представниками БК класів гімназії. В ході проведення зборів був звіт, оголошено надходження коштів та використання фінансових ресурсів. Проведено, наочно ознайомлення з результатами ремонтних робіт, поліпшення якості навчального простору дітей. Також батьки мали можливість особисто обійти територію гімназії (аудиторії та укриття) Спільними зусиллями ми робимо для дітей навчальне середовище комфортним. Звіт розміщено на сайті,  закладка " Прозорість і відкритість", далі у закладці "Використання публічних коштів" 

Батькам майбутніх першокласників

  Шановні батьки майбутніх першокласників! З 2 травня розпочинається прийом документів. Детальну інформацію Ви можете знайти на сайті гімназії (головна сторінка, кнопка "Прийом до 1 класу" або на сторінці у ФБ https://www.facebook.com/gymn179