Перейти до основного вмісту


 Шановні батьки!

Уже зовсім скоро завершується ще один рік, який був "багатий" на події та новини, пов'язані з коронавірусною інфекцією. Але незважаючи на такий "пріоритет", хочемо нагадати, що, на жаль, інші інфекційні захворювання нікуди не зникли. Нині є актуальним виконання наказів та законів, скерованих на профілактику інфекційних захворювань та ГРВІ, а саме: Закон України "Про захист населення від інфекційних хворих" (статті 1, 12, 13); Наказ N595 від 16.09.2011р. у редакції Наказу МОЗ України N551 від 11.08.2014 р. Оскільки через обмеження, пов'язані з ковідом, значно знизився рівень щеплень проти кору, дифтерії, поліомієліту, паротиту тощо, вакцинопрофілактика яких в Україні є обов'язковою, фахівці в галузі імунопрофілактики прогнозують спалах цих небезпечних захворювань найближчим часом, а поодинокі випадки реєструються вже зараз.

Тому адміністрація гімназії ще раз звертається до вас із проханням приділити увагу стану вакцинації ваших дітей, зробити ті щеплення, яких не вистачає, або ті, які необхідно зробити відповідно до календаря профілактичних щеплень. Зверніть увагу на те, що згідно з Національним календарем щеплень у 14 років дитина підлягає черговій ревакцинації від поліомієліту, а в 16 років - ревакцинації від дифтерії та правця. Відповідно до щорічного аналізу стану вакцинації учнів та учениць нашої гімназії, вкотре виявлено велику кількість дітей, у яких кількість щеплень значно відстає від графіка або які мали протипоказання до вакцинації, але термін дії цих висновків ЛКК вже давно закінчився.

Звертаємо вашу увагу на те, що в Україні згідно з Наказом МОЗ N2234 від 13.10.2021 року щеплення проти збудника коронавірусної хвороби рекомендовано робити дітям від 12 років. Для того, щоб провакцинувати від коронавірусної хвороби дитину, її батьки або опікуни мають надати лікарю, який проводить вакцинацію, документи, що підтверджують наявність у сина чи доньки всіх щеплень відповідно до Національного календаря щеплень (форма 063/о).

Про проведені щеплення або поновлені «відтермінування» прошу повідомити довідкою медслужбу гімназії. Документи можна передати через класного керівника. Дякуємо за співпрацю та розуміння.

Популярні дописи з цього блогу

 Шановні батьки! Дякую БФ НАШІ ДІТИ - УЧНІ ГІМНАЗІЇ №179 БО за співпрацю і допомогу! - 459 968,54 РАЗОМ ВИТРАТИ ЗА ПЕРІОД з 01.03.23 – 31.01.24     -30068,90 ЗАСОБИ ГОСПОДАРСЬКІ ДЛЯ МИТТЯ І ЧИЩЕННЯ -12960 Оплата за хімію для миття посуду гімназії №179 -6885 Оплата за миюч i засоби для Г i мназ i ї №179 -1224 Оплата за сан/г i г i єн зас i б для гімназії 179 -8999,9 Оплата за кл i н i нгов i послуги для Г i мназ i ї 179 (чистка стільців та диванів б/у)     -106561,00 ПРИДБАННЯ -1216 Оплата за акустичну систему для гімназії 179 -24844 Оплата за колонки та кабел i до них для Г i мназ i ї 179 -15000 Оплата за рад i осистему цифрова для Г i мназ i ї 179 -5217 Оплата за м'яке скло для Г i мназ i ї
 Відбулось засідання Батьківської Ради гімназії, Фонду "Наші діти - учні гімназії №179", Наглядової Ради Фонду.   Відзвітували  Директор гімназії ІРИНА ЛЬВІВНА Бухгалтер БФ гімназії  Марія Кржешевська Голова БФ гімназії Присяжна Лілія Також були присутні Зам директора Алла Вікторівна Наталія Іванівна Світлана Дмитрівна Завідувач господарством гімназії Олександр Павлович  Голова БК гімназії Олена Головльова разом з представниками БК класів гімназії. В ході проведення зборів був звіт, оголошено надходження коштів та використання фінансових ресурсів. Проведено, наочно ознайомлення з результатами ремонтних робіт, поліпшення якості навчального простору дітей. Також батьки мали можливість особисто обійти територію гімназії (аудиторії та укриття) Спільними зусиллями ми робимо для дітей навчальне середовище комфортним. Звіт розміщено на сайті,  закладка " Прозорість і відкритість", далі у закладці "Використання публічних коштів" 

Батькам майбутніх першокласників

  Шановні батьки майбутніх першокласників! З 2 травня розпочинається прийом документів. Детальну інформацію Ви можете знайти на сайті гімназії (головна сторінка, кнопка "Прийом до 1 класу" або на сторінці у ФБ https://www.facebook.com/gymn179